Informació (I)

Benvolguts lectors de groparan,

Pel que fa a com ha anat el procés de recerca de la informació que haurem d’utilitzar per a la realització del nostre projecte hem de dir que ha estat un procés que ha estat una mica lent, semblava que hauria d’haver estat una cosa senzilla i ens ha portat més temps del que ens pensàvem.

El tema central del nostre projecte és l’aranès a l’escola i en les primers recerques individuals heball-63527_640m notat que enmig de l’allau d’informació que podem trobar a internet es fa difícil trobar información concreta sobre aquest tema. Seguint els criteris de recerca que ens havíem proposat amb la utilització d’un cercador com google acadèmic i la biblioteca virtual de la UOC hem aconseguit abastar informació més específica i algun document interessant. Un cop fet això hem vist que ens mancava informació sobre algun dels punts que ens havíem plantejat tocar, cosa que ens ha fet canviar el primer esquema del projecte que havíem fet.

Per compartir la informació hem utilitzat el gestor bibliogràfic zotero. Hemgoogle-76517_640 tingut algún desajustament en la utilització d’aquest programa però ho hem arreglat ràpidament i hem pogut compartir les recerques sense cap més problema. La part final de la recopilació de les nostres recerques ha estat triar aquelles que ens serveixin per a configurar el nostre projecte. Després d’uns petits dubtes sobre aquesta tria, una petita indicació del nostre consultor, en Jordi Ros, ha fet que finalment tinguem una recopilació de recerques que ens han de servir per al nostre projecte.

Esperem haver fet una bona tria que ens permeti encarar amb confiança i seguretat la propera PAC! La feina del grup ha estat bona, nosaltres estem contents de la feina que hem fet i estem segurs que serà així!

Salutacions a tots els lectors de groparan!

Montse Galí

Grop d’Aranés

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Autoavaluació projecte i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s