Mesures correctores i propostes de millora (II)

Benvolguts visitants de groparan,

flickr: Ken Teegardin

En aquesta nova fase del projecte hem decidit, per tal de fer més àgil i col·laborativa la tasca de produir les entrades de grup al blog, obrir carpetes al Google Drive a fi que ens facen el paper de calaix i punt de trobada. Cadascú pot afegir idees, pensaments, imatges, enllaços relacionats amb la qüestió de què es tracta.

Per altra banda, i com a mesura correctora, se’ns ha fet clara la necessitat d’unificar els criteris sobre com deixar acabat el títol de totes les edicions del blog, així com les pautes a seguir per tal d’introduir en el nostre treball la bibliografia i la webgrafia. Una altra novetat proposada que hem vist amb bons ulls, ha estat la de guarnir una mica més el blog per fer-lo més atractiu. Per exemple, canviant el color de fons , afegint més imatges , canviant el color dels títols … Hem procurat ser fidels a les nostres pròpies recomanacions i això ja es fa notar al blog.

flickr: State Library of Victoria Collections

Creguem que, en línies generals, vam fer una bona feina en la redacció dels acords i això s’ha notat en el funcionament del grup, i també pensem ara, vist amb una poca de perspectiva, que hem fet bé en la tria del tema i en la planificació, cosa que també s’ha notat.

Darrerament, i seguint els suggeriments de Jordi, hem afegit als nostres wiki i blog enllaços als treballs dels altres grups. Té bona lògica poder compartir el nostre projecte i igualment accedir a la feina que fan els altres companys d’assignatura. Ara ens toca anar fornint el projecte, de mica en mica, no solament dels continguts textuals sinó de tots aquells que el facen més ric i atractiu per als visitants.

flickr: Sebastian Wiertz

flickr: Sebastien Wiertz

Salut i fins aviat.

Grop d’Aranés

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Correcció i millora i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s