Treball i comunicació en equip (III)

Benvolguts lectors de groparan,

El procés d’elaboració del projecte digital en equip està essent força fluid gràcies al compromís dels membres del Grop d’Aranés. Els acords inicials s’estan complint força pel que fa a la freqüència de comunicació, i les absències -curtes, puntuals i avisades en la majoria de casos- no han obstaculitzat la marxa del projecte. Tot i així, les pròrrogues atorgades pel consultor en els lliuraments han estat molt benvingudes, si no ens hagués faltat temps per acabar les activitats satisfactòriament. Ens caldria millorar, doncs, en la gestió del temps individual (perquè el grupal estava molt clar amb el Gantter).

La comunicació entre els membres continua sent eficient, gràcies a la constància i responsabilitat dels membres de l’equip, d’una banda, i al respecte i confiança envers la feina dels companys, de l’altra. L’ajuda mútua i la crítica constructiva s’han mantingut en tot el procés. S’ha creat en el grup un ambient de companyonia agradable que ha facilitat la comunicació sincera, sobretot pel que fa a compartir les dificultats que cadascú ha anat trobant. Voldria destacar –i agrair- especialment, com a factor afavoridor d’aquest bon ambient de treball, l’actitud positiva constant de la companya Montse Galí, que ha desenvolupat les funcions de dinamitzadora (inherents al càrrec de moderadora) a la perfecció. Els seus missatges d’ànims i les contínues felicitacions per cada petit avenç realment han alleujat la desesperança que hem sentit en alguns moments, sobretot quan la “crisi Pauli” (quina pèrdua de temps i de paciència!).

Ara l’efecte Pauli sembla que ha minorat. Tots estem més relaxats en aquest sentit, perquè ja ens hem fet nostres les eines de comunicació i d’elaboració del projecte. Ara ens apressen els nervis de la recta final i s’estén la incertesa en la confecció de la presentació final, tot i la seguretat que la feina està prou ben feta fins ara (del wiki i d’aquest blog).

Som-hi!

Núria Pont

Grop d’Aranés

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Autoavaluació grup i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Treball i comunicació en equip (III)

  1. Gràcies a vosaltres, Núria, Rafel i Montserrat, per la vostra bona disposició i la vostra bona feina!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s