Avís als futurs navegants

Benvolguts lectors de groparan,

Detall-Kolumbus_Barcelona

Als futurs navegants els volem advertir que aquesta assignatura requereix un seguiment constant, però que també s’aprèn molt. No us espanteu, que la feina ben feta compensa, però sapigueu que l’assignatura requereix molta dedicació.

Per a nosaltres ha estat una bona experiència, tot i que al llarg del quadrimestre han sorgit molts dubtes i alguns problemes relacionats amb els programes que hem fet servir. Tot i això s’ha anat solucionat d’una manera ràpida i eficaç, hem treballat sempre pensant en la importància del nostre projecte i amb una actitud positiva i una bona disposició per part de tots. També volem destacar la importància d’estar sempre connectat per al bon funcionament de l’assignatura, que demana un ritme de treball bastant constant.

Com a consell per a tenir una bona relació amb els companys, diríem que és important ser honest i exposar al fòrum qualsevol cosa que t’impedeixi connectar-te o seguir el ritme de la feina. Tothom qui participa en aquesta activitat està interessat en dur a ROSA DEL VENTSbon port el projecte i agraeix la comunicació de qualsevol problema que es presenti. Per descomptat, la comprensió dels companys és també decisiva per continuar amb la col·laboració un cop els problemes s’han solucionat.

Per últim, volem dir-vos que és important agafar-se amb bon humor qualsevol problema amb la informàtica. No hem d’oblidar que és una assignatura de competències TIC i l’objectiu és millorar en aquest camp. Quan aprenem, sempre sorgeixen entrebancs que s’han de superar. En una comunicació virtual és important que aquests entrebancs s’agafin amb bon humor i resolutivitat per a que la comunicació sigui més fluida i la presa de decisions més àgil.

Grop d’Aranés

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Avís i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Avís als futurs navegants

  1. npontg ha dit:

    Sí, un cop hi ets, més val prendre-s’ho amb bon humor… Però sí que és veritat que és una assignatura amb molt volum de feina (=moltes hores de dedicació). En el meu cas, per exemple, la mitjana de referència d’una hora a la setmana per crèdit ha estat prou superada en aquesta assignatura. Si n’hagués estat conscient abans de la matrícula, segurament hauria escollit menys assignatures. Bé, però al final sembla que me n’he sortit. Gràcies, companys, pel vostre suport!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s