Comiat

Benvolguts lectors de groparan,

Sempre quan s’acaba una feina en grup hi ha una mica de tristesa. Han estat uns mesos en què s’ha treballat molt i durant els quals hem establert una relació de companys que fa pena deixar enrere. És sorprenent com s’estableixen llaços entre les persones a través de la xarxa. Segur que quan ens tornem a trobar en el fòrum de la UOC recordarem les experiències viscudes en aquesta assignatura.

Per altra banda és hora de mirar enrere i veure que hem après molt, i de mirar endavant i veure que això que hem après ens servirà en el futur.

Aquesta assignatura ens ha fet veure la importància que té el treball en equip i que la col·laboració entre els membres d’una comunitat és molt important per al benefici i el desenvolupament individuals. L’aportació de coneixements per part de tots i la suma d’esforços proporcionen una satisfacció molt positiva i enriquidora. A més a més, també hem après, com no, moltes coses sobre l’aranès. Per tant, el balanç d’aquests mesos de treball és sense dubte molt bo, i creiem que aquests llaços que hem establert són necessaris per portar a terme una formació acadèmica no presencial.

Tostemp quan s’acabe un trabalh eth grop i a un shinhau de tristesa. An estat uns mesi eth qué s’a trabalhat fòrça e qu’auem establit pendent eth ua relacion de companhs que hè pene a deishar enreire. Ei estonant coma s’establissen laci entre es persones a trauès deth hilat. Segur que quan mos tornam a trobar er eth fòrum dera UOC arrebrembaram es experiéncies viscudes er aguesta matèria.

D’autra banda ei ora de guardar enreire e veir qu’auem aprenut fòrça, e de guardar tà deuant e a veir qu’açò qu’auem aprenut mos servirà eth çò de futur.

Aguesta matèria mos a hèt a veir era importància qu’a eth trabalh era equipa e qu’era collaboracion entre es membres d’ua comunitat ei fòrça importanta entath benefici e eth desvolopament individuau. L’aportacion de coneishences per part de toti e la some d’esfòrci proporcionen ua satisfaccion fòrça positiva e enriquidora. Ath delà, tanben auem aprenut, coma non, fòrça causes sus l’aranesa. Donques, eth balanç d’aguesti mesi de trabalh ei sense dobte fòrça bon, e credem qu’aguesti laci qu’auem establit son de besonh entà amiar a tèrme ua formacion academica non presenciau.

Adiu!

Grop d’Aranés

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Comiat i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s